You have no items in your shopping cart.

Polenta alla castagna

polenta di castagna

difficoltàDifficoltà: Facile

preparazionePreparazione: 10 minuti

cotturaCottura: circa 40 minuti

ingredientiIngredienti:

  • 1,5 litri di acqua
  • 400 gr di farina di castagna
  • un pizzico di sale

Preparazione:

Setacciare la farina e cuocere a fuoco lento per circa 30/40 minuti. Servire calda con condimento a piacere.

Organic chestnut flour 400 g

€ 6.00

Stone ground organic chestnut flour 400 g bag

FREE - Product catalog Az. Agr. Agriappennino

€ 0.00

FREE - Catalog brochure of Agriappennino products. Add it to your cart to be able to download the .pdf file after completing and paying for the order.

FREE - Chestnut Recipe Brochure

€ 0.00

FREE GIFT - Chestnut Recipes Brochure. Add it to your cart to be able to download the .pdf file after completing and paying for the order.