You have no items in your shopping cart.

Frittelle di castagne

frittelle di castagne

difficoltàDifficoltà: Facile

preparazionePreparazione: 10 minuti

cotturaCottura: circa 1 minuto

ingredientiIngredienti:

  • 400 g di farina di castagne
  • latte q. b.
  • un pizzico di sale
  • ricotta

Preparazione:

In una terrina mescolare la farina, il latte, il sale, sino ad ottenere un composto cremoso. In una padella con strutto ben caldo si friggeranno le frittelle raccogliendo l’impasto con un cucchiaio. Spolverare le frittelle tiepide con zucchero a velo. Una deliziosa alternativa si ottiene con frittelle calde mettendo ricotta al centro.

Organic chestnut flour 400 g

€ 6.00

Stone ground organic chestnut flour 400 g bag

FREE - Product catalog Az. Agr. Agriappennino

€ 0.00

FREE - Catalog brochure of Agriappennino products. Add it to your cart to be able to download the .pdf file after completing and paying for the order.

FREE - Chestnut Recipe Brochure

€ 0.00

FREE GIFT - Chestnut Recipes Brochure. Add it to your cart to be able to download the .pdf file after completing and paying for the order.