Chestnut biscuits "Castaciuffo", soft biscuit, made with a whipped pastry, with a delicate chestnut flavour. It looks like a real forest product with the tuft.
"Lago Calamone" chestnut biscuits, soft biscuit with a delicate chestnut aroma that goes perfectly with the strong character of the "Savuret", a typical compote of the Carpinetan area. The name recalls the lake of Monte Ventasso, located on the road that joins Cecciola to Carpineti.
Powder mix for 2 cups of chestnut chocolate Preparation: mix the contents of the bag in a saucepan with 200 ml of milk added a little at a time. Bring to the boil over low heat while continuing to mix very well.
Torroncini alla castagna ricoperti di cioccolata che non si attacca ai denti, ricoperti di cioccolato fondente. La frutta secca esalta il sapore deciso ma delicato delle castagne di Cecciola
Torrone alla castagna ricoperto di cioccolata che non si attacca ai denti, ricoperti di cioccolato fondente. La frutta secca esalta il sapore deciso ma delicato delle castagne di Cecciola